Zanglespraktijk

De zangstem is het meest kwetsbare instrument. Tijdens de zanglessen gaan we op zoek naar een zangstem die persoonlijk is en die vrij en makkelijk klinkt en voelt. Dit doen we door te werken aan ademhaling, klankvorming, repertoirekennis, notenkennis, expressie en muzikaliteit. Dit kan in verschillende stijlen; Klassiek, musical, jazz en popliedjes. De repertoirekeuze is altijd in overleg. Zanglessen gaan per schooljaar per week of eens per veertien dagen 30 of 60 minuten. Een aantal losse lessen zijn in overleg ook mogelijk. Aanmeldingsformulier en informatie kun je aanvragen op info@martinesalomons.nl  

workshops/ interactieve optredens

Martine geeft zangworkshops en interactieve optredens op maat voor verschillende doeleinden. Dit kan zijn een koorcoaching, stemvorming voor koren/ gezelschappen. Maar ook een muzikale quiz tijdens een vrienden- of familieweekend behoort tot de mogelijkheid. Dit kan ook samen met een gitarist op pianist!

V.I.P voices in progress

Een nieuw scholierenkoor dat gestart is in oktober 2021. Op maandag 18.45 - 19.45 uur in de bibliotheek van Emmen op de bovenste verdieping. Gratis proefles altijd mogelijk. We zingen allerlei repertoire (pop, musical, jazz, licht klassiek) en je krijgt les in goed stemgebruik.

Deze site gebruikt cookies